• ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΠΑΛΑΜΑΡΗ
    • Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΛΑΜΑΡΗ
    • ΤΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΜΑΣ
    • Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
  • 6ΚΡΟΚΟ
    • ΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ
    • ΤΟ 6ΚΡΟΚΟ
    • Η ΥΠΕΡΦΡΕΣΚΑΔΑ ΜΑΣ
    • ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΣ
    • 100% ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΣΚΗ
    • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΣ
  • ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΠΑΛΑΜΑΡΗ
    • Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΛΑΜΑΡΗ
    • ΤΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΜΑΣ
    • Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
  • 6ΚΡΟΚΟ
    • ΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ
    • ΤΟ 6ΚΡΟΚΟ
    • Η ΥΠΕΡΦΡΕΣΚΑΔΑ ΜΑΣ
    • ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΣ
    • 100% ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΣΚΗ
    • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΣ
  • ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η υπερφρεσκάδα μας

Η απαίτησή μας για “αυγό ημέρας” δεν είναι σχήμα λόγου. 
Μαζεύουμε τα αβγά μας κάθε μέρα στις 12:00, με επικεφαλής τον Γιάννη Παλαμάρη, και τρέχουμε να τα συσκευάσουμε αμέσως, με τα χέρια μας, σε εξάδες. 
Τα 6κροκά μας μπαίνουν κατευθείαν στα πλοία των 16:00 για να φθάσουν στα σημεία πώλησής τους αυθημερόν. 

Έτσι, πολλά μωρά τρώνε σίγουρα το αβγό τους την ίδια ημέρα της γέννησής του! Άλλωστε, οι συσκευασίες του 6κροκου αναγράφουν όχι μόνο ημερομηνία λήξης αλλά και γέννησης. 

Δεν είναι άξιο απορίας ότι το 6κροκο επιλέχθηκε, καθόλου τυχαία, από το Kids Cooking Club, την πρώτη Σχολή Μαγειρικής για παιδιά στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με τις απαιτητικές προδιαγραφές του ασυμβίβαστου με την ποιότητα ιδρυτή της, Κυριάκου Μελά.

Η οικογένεια του Γιάννη Παλαμάρη τον έμαθε να σέβεται την ιδιαίτερη προσοχή φρεσκάδας που χρειάζεται το αβγό.

Θέλουμε όλα τα παιδιά να μπορούν να απολαύσουν το αβγό πεντανόστιμο και ολόφρεσκο όπως τα δικά μας παιδιά εδώ στο αγρόκτημα Παλαμάρη.

(c) 2022 - 
Designed by 4creations.gr Hosted by Totalnet.gr Member of Totalfind.gr