Πειραματιστήκαμε για χρόνια πάνω στις τροφές για τις κότες μας. Ο
Γιάννης Παλαμάρης μελέτησε μεθοδικά και δοκίμασε διάφορες διατροφικές
στρατηγικές, αναλύοντας κατόπιν τα αβγά σε έγκριτα εργαστήρια στην Αθήνα για τη
θρεπτική τους αξία. Τα διδάγματα των παππούδων και των γιαγιάδων του, συνδυασμένα
με την επιστημονική γνώση, του υπέδειξαν τα καλύτερα μενού για το καθημερινό
τους τάισμα.
Μόνο όταν κατέληξε σε ένα αβγό που ήταν τόσο πλούσιο σε θρέψη ώστε
να το δίνει με κλειστά μάτια στα δικά του παιδιά, τότε αποφάσισε να περάσει στην
τυποποιημένη παραγωγή.
Είμαστε σίγουροι ότι η γιαγιά Άννα θα έδινε την απόλυτη έγκριση
για το εγχείρημά μας!