Τα λόγια του παππού Γιάννη Παλαμάρη “να ζήσετε να τα αυγατίσετε”
οδηγούν ακόμα τον συνονόματο ηγέτη της επιχείρησης. Από το ξεκίνημα του
αγροκτήματος το 1970 μέχρι σήμερα, η καλλιέργεια των οικογενειακών κηπευτικών
έχει εμπλουτιστεί πολύ από τον Γιάννη Παλαμάρη.
Εκτός από τα αρχικά φημισμένα
κολοκύθια του παππού, που έχουμε διατηρήσει, σήμερα καλλιεργούμε τον χειμώνα σε
προστατευμένους χώρους, μελιτζάνες, ντομάτες, πιπεριές, σπανάκι, παντζάρια,
λάχανα, μπρόκολα και κουνουπίδια. Υπαίθρια, καλλιεργούμε πατάτες, χειμώνα –
καλοκαίρι, ενώ πεπόνια και καρπούζια είναι αποκλειστικά καλοκαιρινά.
Ο Γιάννης
Παλαμάρης δίνει μεγάλη έμφαση στα σημερινά προϊόντα του ώστε να κερδίζουν σταδιακά
αντάξια φήμη με τα κολοκύθια του παππού Παλαμάρη. Χωρίς βιασύνη αλλά με σοφή
μελέτη των σύγχρονων συνθηκών και απαιτήσεων που, όμως, δεν θα προδώσουν την
πατρογονική αγνότητα και ποιότητα.
Είμαστε περήφανοι που η
παραγωγή μας συμβάλλει στη διατήρηση της φήμης της Σύρου για τα κηπευτικά της